lunes, 10 de octubre de 2011

Pazos de Borben 5 - Bueu 1

O equipo senior debutou este sabado cunha xusta victoria por 5-2 ante un ADFS Bueu que tan so apretou nos ultimos 10 minutos con porteiro xogador.

O Bueu comezou presionando en campo contrario, cousa que souberon aproveitar os nosos para en duas saidas presion ao primer toque con varias paredes subir 2 goles ao marcador, e chegar asi cun 2-0 ao descanso.
A volta do descanso outros 2 novos goles fixeron que a vantaxe comezase a ser importante, polo que a falta de 10 minutos o ADFS Bueu saca porteiro xogador e tennos durante varios minutos encerrados no noso campo ata que anotan o 4-1 nunha boa combinacion, pero nada mais sacar de centro Jacobo "pesca" unha bolea impresionante para facer o 5-1. Despois unha dobre amarela de Rober fai que o equipo teña que resistir estoicamente a un ataque de 5 contra 3 do Bueu durante 1:50 segundos que culmina un fenomenal Esteban parando un penalty.
Espectacular partido o realizado por todos os compoñentes do equipo, e con estes 3 puntos o obxectivo da permanencia esta un pouquiño mais preto.
Felicitar tamen ao ADFS Bueu polo seu exquisito comportamento, mostrando un gran fair-play, e desexarlles o mellor no que queda de temporada, unha aperta e moita sorte para os de Bueu.